Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Trojaans Paard Met McAfee

Trojaanse paarden zijn malware die uw computer binnensluipt onder het mom van legitieme bestanden of programma’s. Eenmaal binnen geeft de Trojan zijn maker toegang tot uw computer, wat mogelijk uw gevoelige bedrijfsinformatie in gevaar kan brengen. Het handmatig detecteren en verwijderen van alle bestanden met betrekking tot een Trojaans paard kan moeilijk zijn, maar u kunt de beveiligingssoftware McAfee en de bijbehorende internetbeveiligingsmodule gebruiken om uw computer te scannen en deze bedreigingen te verwijderen. McAfee biedt ook gratis verwijderingshulpprogramma’s die specifieke virussen vernietigen.

McAfee Internet Security

 1. Open het menu Start en klik op “Alle programma’s” en “McAfee Internet Security”.
 2. Klik op “Scannen” in het McAfee Internet Security-venster.
 3. Klik op “Snelle scan” of “Volledige scan” in het deelvenster Scanopties. Een snelle scan controleert alleen de kernbestanden van uw computer op bedreigingen, terwijl een volledige scan alle bestanden en mappen controleert.
 4. Klik op “Start” en wacht tot McAfee Internet Security de scan heeft voltooid. Als u een volledige scan heeft geselecteerd, kan dit een uur of langer duren.
 5. Dubbelklik op “Scan voltooid” in het systeemvak en klik vervolgens op “Details” in het deelvenster Scannen.
 6. Klik op “Virussen en Trojaanse paarden” om de door McAfee ontdekte Trojaanse paarden te zien. Klik op “Alles verwijderen” om alle bedreigingen te vernietigen, of selecteer individuele bedreigingen en klik op “Verwijderen”.

Hulpprogramma’s voor het verwijderen van McAfee-virussen

 1. Navigeer naar de webpagina McAfee Virus Removal Tools (koppeling in bronnen). Deze pagina bevat een lijst met virussen en de tools die nodig zijn om ze allemaal te verwijderen.
 2. Klik op de naam van het verwijderingshulpprogramma voor het virus of Trojaans paard op uw computer. McAfee gebruikt het hulpprogramma Avert Stinger om de meeste virussen te verwijderen.
 3. Klik op “Nu downloaden” of “Download de nieuwste versie van deze tool.” Klik op “Bestand opslaan” en sla de tool op het bureaublad op.
 4. Open het menu Start en klik op “Configuratiescherm” en “Systeem en beveiliging”.
 5. Klik op “Systeem” en vervolgens op “Systeembescherming” om het venster Systeemeigenschappen te openen.
 6. Klik op “Configureren”, selecteer “Systeembescherming uitschakelen” en klik op “OK”.
 7. Dubbelklik op het hulpprogramma voor het verwijderen van McAfee op uw bureaublad. Klik op “Voorkeuren” om de onderdelen van uw computer te selecteren die de tool moet scannen, en klik vervolgens op “OK”.
 8. Klik op “Nu scannen” of “Start” om het hulpprogramma uit te voeren. U ontvangt een waarschuwing als de tool het virus op de computer vindt. De tool verwijdert vervolgens het virus en alle bijbehorende bestanden.
 9. Keer terug naar het venster Systeemeigenschappen en schakel de systeembeveiliging opnieuw in.

Elke queary bellen Mcafee telefoonnummer en lost alle problemen op