Hoe Zet Ik Mijn McAfee Abonnement Over Naar Een Andere Pc?

Wilt u uw McAfee-abonnement kunnen overzetten naar een andere pc? Dan weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. En als u hulp nodig heeft bij andere aanverwante zaken dan kunt u Bellen McAfee Telefoonnummer . De toegewijde experts zijn direct beschikbaar om u in een mum van tijd te begeleiden met de meest geschikte oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw McAfee-abonnement correct over te dragen:

  • Het eerste dat u zou moeten doen, is; op uw nieuwe computer moet u naar de link home.mcafee.com gaan.
  • En dan moet je met je muis over de ‘Mijn account’ optie gaan, en dan moet je ook op ‘Mijn account’ klikken in de gegeven lijst met opties.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord invoeren en vervolgens op de knop ‘Inloggen’ klikken.
  • En nu moet u de computer selecteren waarvan u de licentie wilt verwijderen.
  • Vervolgens moet u de klik n de optie ‘Deactiveren’ geven.
  • Om vervolgens met de installatie op uw nieuwe computer te beginnen, moet u op de knop ‘Downloaden’ klikken.
  • Nu hoeft u eindelijk de meegeleverde instructies te volgen om het downloaden en installeren van uw McAfee-software te voltooien.

En als u alle beschikbare licenties in uw McAfee-abonnement hebt gebruikt en u wilt McAfee op een andere computer installeren, dan kunt u dat doen, u moet gewoon een andere licentie aanschaffen. En om dit te doen, moet u naar uw hoofdaccountscherm gaan en vervolgens op de knop ‘Nu kopen’ klikken naast het product waarvoor u de licentie wilt kopen. En dan hoef je alleen maar de meegeleverde instructies te volgen om de aankoop te voltooien.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, moet u helemaal klaar zijn om uw McAfee gemakkelijk te gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met McAfee Nummer Nederland . En u wordt bijgestaan ​​door de technici die u verdere oplossingen zullen bieden.