Hoe McAfee Antivirus Op Mobiel Installeren En Activeren?

McAfee is een vooraanstaand bedrijf dat software en services voor computerbeveiliging ontwikkelt. McAfee-software beschermt uw systeem door de toegang van virussen, malware en online bedreigingen te blokkeren. McAfee houdt alle online en offline activiteiten in de gaten die plaatsvinden op uw systeem, voor het geval het een ongebruikelijke activiteit opmerkt, het de gebruiker snel waarschuwt. McAfee biedt tal van tools waarmee gebruikers zich efficiënt kunnen verdedigen tegen de bedreigingen die de prestaties van hun systeem verstoren. U kunt meer informatie krijgen over de producten en diensten van McAfee door verbinding te maken met McAfee Bellen Nederland .

McAfee biedt een goede beveiliging voor meerdere apparaten, u kunt ook McAfee-software gebruiken om uw mobiele telefoon te beveiligen. De mobiele beveiligingssoftware van McAfee zit boordevol mobiele beveiligingstools van A-niveau. Als u McAfee-software op uw mobiel wilt installeren, neem dan hulp in van het McAfee-ondersteuningsteam of volg de instructies in het onderstaande artikel.

Stappen om McAfee-software op uw mobiele telefoon te installeren en te activeren:

  1. Open Google Play Store vanaf uw mobiele telefoon en zoek naar McAfee Mobile Security in de zoekbalk van uw Play Store.
  2. U vindt McAfee Mobile Security, tik op de installatieknop.
  3. Wacht tot het volledig is geïnstalleerd op uw mobiele telefoon.
  4. Zodra de applicatie volledig is geïnstalleerd, opent u deze en accepteert u de algemene voorwaarden.
  5. Tik nu op het gebruikerspictogram van uw McAfee mobiele beveiligingstoepassing, u vindt de optie ‘heb een activeringscode’, klik erop.
  6. Voer de activeringscode in die u op uw e-mailadres hebt ontvangen toen u het McAfee-abonnementspakket kocht.
  7. Maak nu een beveiligingspincode voor uw McAfee-toepassing en bevestig deze.
  8. Klik op de knop Activeren, nu begint de McAfee-software uw mobiele telefoon te bewaken.

Als u een probleem ondervindt bij het activeren van uw McAfee-software met uw activeringscode, neem dan contact op met McAfee Klantenservice Telefoonnummer voor hulp bij het oplossen van uw probleem. U kunt uw klachten ook naar het McAfee-ondersteuningsteam sturen met behulp van de chatfunctie van McAfee-ondersteuning.