Hoe Gebruik Ik Een Andere Licentie Voor Een McAfee Abonnement?

Wilt u een andere licentie gebruiken voor uw McAfee-abonnement? Nou, dan heb je de juiste blog bereikt, want hier wordt je begeleid met nauwkeurige oplossingen. En als u andere gerelateerde problemen heeft, weet u dat u Bellen McAfee Nederland kunt gebruiken wanneer u maar wilt. De gekwalificeerde experts zijn te allen tijde beschikbaar en staan ​​u direct terzijde.

Volg de onderstaande stappen dienovereenkomstig:

  • Het eerste dat u moet doen, is een webbrowser openen en vervolgens naar de link home.mcafee.com gaan
  • En nu moet je de muisaanwijzer over het gedeelte Mijn account bewegen en dan moet je op het tabblad ‘Aanmelden’ klikken in de gegeven lijst met opties.
  • U moet nu uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord typen in het daarvoor bestemde veld en vervolgens op de knop ‘Inloggen’ klikken.
  • Daarna zou u het tabblad + teken moeten selecteren.
  • Vervolgens moet u het type apparaat selecteren dat u wilt beschermen. De beschikbare licenties verschijnen als volgt op uw scherm;
  • Totaal aantal licenties: 3 (1 is in gebruik; 2 beschikbaar) als je dit bericht ziet, betekent dit dat je twee of meer licenties hebt, die kunnen worden gebruikt om ook twee andere apparaten te beschermen.
  • U moet nu het product met de beschikbare licenties selecteren en vervolgens op de knop ‘Downloaden’ klikken.
  • Eindelijk, nu eindelijk, moet u de download- en installatie-instructies op het scherm volgen.

OPMERKING: Als er echter geen licenties beschikbaar zijn, kunt u er meer aanschaffen. En om dit te doen, hoeft u alleen maar met uw muis over ‘Mijn account’ te bewegen, en dan moet u uw aankoop vinden onder de optie ‘Abonnementen’ en nu moet u de knop ‘Kopen’ selecteren.

En als er een licentie is die is gekoppeld aan een pc die u niet meer gebruikt, kunt u die installatie ‘Deactiveren’ en vervolgens toepassen op de andere computer.

U moet helemaal klaar zijn om uw McAfee te gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u Contact opnemen met McAfee Klantenservice Nummer . Vervolgens begeleiden de technici u met de meest bruikbare instructie.